Om Brf Smedby

Information om vår bostadsrättsförening BRF Smedby

Brf Smedby, en tidlös gemenskap från tidigt sjuttiotal, färdigställdes med omsorg mellan 1973 och 1974. Här omfamnar vi en modern livsstil i 14 charmiga sjuvåningshus med totalt 539 lägenheter. Varje hus är utrustat med hissar för både A- och B-sidan, och en bekväm tvättstuga som delas av grannarna. Dessutom har föreningen en grovtvättstuga för dina större tvättbehov.

I din månadsavgift ingår en rad förmåner som gör livet enklare: förvaltning, underhåll, drift och fastighetsservice, inklusive sophantering och trapphusstädning. Vatten och värme ingår också, liksom ett grundutbud av TV-kanaler som tillhandahålls av Tele2. Vi har även ett elavtal som omfattar hela föreningen. Det innebär att du enbart betalar för den el du faktiskt använder, smidigt debiterat via din månadsavgift.

Föreningen erbjuder kollektivt bredband via Ownit för alla boende i området, vilket ger snabb och stabil internetuppkoppling. Här finns en flexibilitet när det kommer till bredbandstjänster. Du har möjlighet att välja och betala för ditt föredragna bredbandsalternativ från antingen Tele2 eller Ownit.

På parkeringsfronten har vi dig täckt. Med två garage, P1 och P2, erbjuder vi 478 parkeringsplatser, varav 273 med el och 193 utan. För tvåhjuliga vänner har vi trådburar att hyra, och det finns även utrymme för däckförvaring i trådburarna. Hos Brf Smedby handlar det om att anpassa ditt boende efter dina behov och önskemål.