Om Brf Smedby

Information om vår bostadsrättsförening BRF Smedby

Brf Smedby byggdes i början av sjuttiotalet och det slutfördes 1973 - 1974. Föreningen består av 14 st 7-våningshus med 539 lgh, med hiss för både A och B sidan av huset, det finns en tvättstuga per hus som delas av A och B sidan, det finns även en grovtvättstuga i föreningen. 

I månadsavgiften ingår : förvaltning, underhåll drift och service av fastigheterna, hantering av hushållsopor, städning av trapphus. I avgiften ingår även vatten, värme och basutbud av TV som levereras av Tele2 . Brf Smedby har ett El avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar vi bara den El vi faktiskt förbrukar, debiteras i efterhand via månadsavgiften. 

Bredband/Internet, det finns uttag från både Tele2 och Ownit i lägenheterna, detta är något man väljer och betalar för själv. Basutbudet för TV levereras via Tele2, men även här kan man välja leverantör själv.  

P-platser, vi har två garage P1 och P2 där vi har 478 platser, 273 med el och 193 utan el, och det finns några bilburar att hyra. För Mc och moped finns trådbur att hyra, det finns även trådburar där man kan hyra in sig för förvaring av däck .