Informationsblad 2021-05-15

15 maj 2021

Hej Alla Medlemmar!

Det är dags för ännu ett nyhetsbrev.

Fönsterbyte:
Styrelsen och fönstergruppen jobbar vidare med diskussion om utförandet av fönsterna, typ av fönster samt tillverkare. Fortsättning följer. 

Matavfall
Ni har säkert sett att vi har fått matavfallsinsatser utställd, dessa är ej i bruk. Vi har inte fått tillräckligt många kärl. Vi väntar in mer informationsmaterial om hur vi ska hantera dem innan dem kan användas. Så fort vi vet mer så kommer vi att informera er.

Bastun/Träningslokalen
Vi följer de allmänna rekommendationerna från folkhälsomyndigheten och kan tyvärr inte öppna upp bastun och träningslokalen ännu. Men vi hoppas på att kunna göra det snart. Ni kommer såklart att bli informerade, håll i och håll ut.

Smarta lås
Stockholm stad kommer (kostnadsfritt för oss i föreningen) att installera något som kallas ”Smarta lås” på 6 portar inom en snar framtid. Det kommer i cylindern att sättas en form av digitalt lås för att underlätta för hemtjänsten.
Installation kommer ske på:
Stjärnsundsgatan 15,17,29
Fjugestagränd 9,17,19

Odlingsgrupp
Är det någon här i förening som har gröna fingrar och tycker att det är kul att odla så har vi fler som tycker det. Det finns en grupp som får ett litet bidrag från oss i förening till jord och diverse för att göra våran utemiljö lite trevligare. Är ni intresserad att vara med i denna grupp, kan ni mail oss i styrelsen på styrelsen@varsadden.se

Påminner om:
-Inspektion av uteplatserna (för er som har de) efter 2021-05-31. Vi hänvisar åter igen till regler som gäller för era uteplatser till vår hemsida under ”Regler för uteplats på baksida”.
-Låsbrickorna till portarna, hämta gärna ut dem så snart som möjligt. Om ni vill beställa extra brickor kan ni mail oss på styrelsen@varsadden.se de kostar 250:-/st
-Trapphus/Källare, vi får inte ställa någonting i gångarna i källaren.

Vi uppmanar även er att kontaktar oss i styrelsen om ni har utsatts för skadegörelse eller stöld, tex av bil, cykel, moped eller liknande. Det är bra information för styrelsen så vi kan jobba i förebyggande syfte.

Glöm nu inte heller att rösta inför Årsstämman som i år igen är digital. Det går inte att påverka om vi inte gör vår röst hörd och detta är tillfället. Poströstningsblanketten finns på vår hemsida och ni ska även har fått en upplaga i er brevlåda. Svara och lämna sedan in på expeditionen på Fjugestagränd 5 innan 2021-05-20 kl 19:00.

Till vi hörs igen önskar vi er alla en fortsatt trevlig dag.