Nyhetsbrev april

15 april 2023

Våren är äntligen här och med det städning av garage!

Arbetet är planerat till tisdagen 25 april med start 08:00 och kommer att pågå hela dagen dock senast till 16:00. Städningen innefattar inte bara golvet utan samtliga rör och annat monterat i tak ska dammas och torkas av. 
Vi ber alla att säkerställa att samtliga fordon blir flyttade för att arbetet ska kunna utföras så effektivt som möjligt och föreningen få maximal valuta för pengarna. Är ni inte hemma alternativt inte kan flytta ert fordon uppmanas ni att tala med en granne eller någon annan som kan hjälpa er. 

Övervakningskameror är sedan några veckor installerade i garaget och sedan i helgen är de driftsatta. Syfte med kameror är att öka boendes säkerhet, förebygga skadegörelse och brott. Kamerorna är uppkopplade live och sparar data i 5-6 dagar för att sedan spela över och börja om igen. Inga personuppgifter lagras tillsammans med inspelat bildmaterial. Det är endast styrelsen som har access till systemet. Information om att övervakningskameror finns installerade i garaget är uppsatta på dörrar/portar som ger tillträde till garaget.  

Vid skadegörelse, annat brott eller händelse i garaget där bildbevis kan vara till nytta i utredningssynpunkt kan utvalt bildmaterial överlämnas till polisen.

 

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Hamnen

styrelsen@brfhamnen-uppsala.se