Nyhetsbrev februari

22 februari 2023

Från och med 13 februari, är den automatiska öppnaren till garaget urkopplad. Läsaren till att komma ut är sedan tidigare i drift vilket betyder att vi ni måste använda tag för att komma ut.

Efter förra veckans storm lossnade en huv på ett av våra ventilationsaggregat. Det reparerades temporärt av HSB och som kommer att undersöka hur det står till med övriga huvar samt se om det är ett garantiärende.

Sopning av körbanor kommer att utföras vecka sju eller åtta. Arbetet utförs tillsammans med andra Brf i området för att få ner priset. Notera att detta gäller endast körbana och inga fordon behöver flyttas.

Som ni säkert redan sett sitter numera en pensel i varje hiss som ska användas till att sopa ur spåren där dörrarna går. Detta kan inte göras för ofta och har vi koll på detta kommer det att spara oss mycket pengar.

Datum för stämman är bestämd till 19 april med start 19:00. Platsen är Arena Magasin X och ligger ett stenkast från stationen i Uppsala centrum. Specifik inbjudan till stämman kommer i separat utskick.


Till nyhetslistan