Byggaktuellt, inredning och glad sommar!

13 juni 2022 Hej, här kommer senaste nytt från bygget tillsammans med info om den kommande inredningsperioden. Här hittar du även uppdaterade lägenhetsritningar (el- och it-installationer).

Aktuellt på bygget
På byggarbetsplatsen fortsätter arbetet helt enligt plan:
• Markplattan är i stort sett färdiggjuten
• Vi har börjar montera källarvåningen.
• Till hösten är det stomresning och därmed inleds en mer visuell period, där du kommer att kunna följa hur kvarteret undan för undan reser sig över marken.
• Till årsskiftet kommer taket ligga tätt.

Försäljningen går fortsatt bra, med i skrivande stund 67 sålda lägenheter av totalt 93 stycken.

Inredningsperioden startar i oktober
En av de mest spännande delarna i ditt bostadsköp är att välja inredning. Då brf Normann är en stor bostadsrättsförening löper inredningsperioden över en längre period mellan oktober 2022 och maj 2023. Efter sommaren kommer vi att distribuera en tidplan för samtliga trapphus.

Öppet hus om inredning
Innan visningsperioden drar igång i oktober kommer vi att bjuda in dig till ett ”öppet hus" i vår visningslägenhet, där du träffar våra inredare på plats och kan ställa frågor. ”Öppet hus” genomförs preliminärt i september 2022, inbjudan kommer längre fram.

Personligt inredningsmöte
Det är mycket att tänka på när du ska göra inredningsval till din nybyggda lägenhet. För att du ska känna dig trygg med att du gör rätt val erbjuder vi dig även en personlig träff med vår inredningskoordinator Helena Magnusson. Mötet sker i vår visningslokal där du i lugn och ro kan titta och känna på allehanda prover.

Helena Magnusson kommer att kontakta dig för att boka en tid, så du behöver inte göra något själv. Vid mötet får du professionell vägledning för att du ska hitta en bra grund som passar dig och din stil.

Inredningskatalogen
I den inspirerande inredningskatalogen (som finns på hsb.se) kan du läsa om vilka kostnadsfria val alternativt prissatta alternativ som finns att välja bland. I inredningskatalogen presenteras de kostnadsfria valen som ”Inredarens val”. De är valda utifrån design, funktion och att de ska vara hållbara över tid, med kända varumärken och detaljer som ger en stilren känsla.

Uppdaterade lägenhetsritningar
Lägenhetsritningarna har uppdaterats med el- och it-installationer. Du hittar de nya ritningarna på projektsidan: brf Normann projektsida samt på brf-hemsidan.

Till sist ber vi att få önska dig en riktigt härlig sommar!
HSB Uppsala