Välkommen till öppet hus om inredning 19 och 20 oktober!

06 oktober 2022 Snart är det dags för det kanske roligaste - att välja inredning. Men först är du välkommen att träffa oss vid ett öppet hus 19 och 20 oktober i visningslägenheten på Industrigatan 27.

Att flytta in i en modern och nybyggd lägenhet är en mycket speciell känsla. Särskilt när du själv får vara med och bestämma hur ditt boende ska se ut. Att kombinera alla element i en inredning är något av en konst, men när det blir rätt är det en belöning att njuta av i många år framåt. I din lägenhet ingår kostnadsfritt en väl genomtänkt inredning men du har också möjlighet att göra tillval mot en kostnad.

Den 19 och 20 oktober mellan klockan 16.00-20.00 är du välkommen till öppet hus i visningslägenheten. Du får då möjlighet att träffa vår inredningskoordinator Helena Magnusson och inredningsansvarig Anette Olsson som finns på plats för att visa materialprover.

Plats: Industrigatan 29

Tillvalsperiod
Tillvalsperioden pågår mellan 1 november 2022 till 26 maj 2023, med 6 olika stopptider, se schemat nedan. Där finner du också en utförlig pdf med all information du behöver för att så småningom göra dina val.

Hoppas att du har möjlighet att besöka vårt ”öppna hus 19 eller 20 oktober!