Valberedningen

Vid föreningens årsstämma utser medlemmarna en valberedning. Det är valberedningens uppgift att inför nästa årsstämma presentera förslag på kandidater för att ersätta de avgående styrelsemedlemmarna. Det går att föreslå de sittande för  omval.

Några månader innan årsstämman skickas ett brev där vi ber om nomineringar till de tillgängliga styrelseposterna inför nästa verksamhetsår. Självklart kan du som är medlem i föreningen kontakta valberedningen när som helst under året för att nominera personer eller om du själv är intresserad av ett uppdrag i föreningen.

Innan valberedningen presenterar sitt förslag till ny styrelse kontaktas de nominerade för att bekräfta att de vill ha uppdraget.

Tveka inte att kontakta valberedningen med nomineringar eller vid funderingar.

Kontaktuppgifter:

Yrsa Nyblin