Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vinn 100 000 kronor till en kontantinsats

2023 fyller HSB 100 år. Det vill vi fira med en tävling som tar dig närmare ditt drömboende. Tävla om pengar till en kontantinsats och andra fina priser. Vill du veta mer om HSBs bosparande? Då kan du också anmäla intresse för att få mer information.
Vardagsrum inrett i blå toner

HSB Bospar är ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende till dig själv, dina barn eller en annan närstående. Med ett bosparande kan du få förtur till HSBs cirka 26 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela Sverige.

Det här kan du vinna:

1:a pris: Ett bosparande i HSB till ett värde av 100 000 kronor*.
2:a pris: Apple iPhone 14, 128 GB (värde 11 995 kr) från Telia.
3:e pris: Samsung Galaxy A54 (värde 6 295 kr) från Telia.
4:e pris: Sony trådlösa around-ear hörlurar WH1000XM5 (värde 4 490 kr) från Telia.
5:e till 8:e pris: Presentkort á 3000 kr i Telenor Stores**.
9:e till 13:e pris: Hotellövernattning för 2 personer på valfritt Strawberry-hotell (f.d.Nordic Choice hotell) i Norden och Baltikum (värde från 1 500 kr).
14:e till 23:e pris: Hotellfrukost för 2 personer på valfritt Strawberry-hotell (f.d. Nordic Choice hotell, värde ca 500 kr).

Tävlingen startar 13 april och pågår till och med 2 juli. Se fullständiga tävlingsvillkor här. Anställda inom HSB samt närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

Tävla här!

Svara på 5 enkla frågor för att tävla om 100 000 kr till en kontantinsats och andra fina priser.

Till tävlingen

Vill du veta mer om HSBs bosparande?

Gör en intresseanmälan för att få mer information om HSBs bosparande.

Anmäl intresse

HSB i samarbete med:

Sponsorer

* Är vinnaren bosparare så överförs vinstsumman till befintligt HSB Bosparkonto. Om vinnaren är medlem men inte bosparare så måste vinnaren öppna ett HSB Bosparkonto i Danske Bank inom av HSB angiven tidsram innan vinstsumman kan överföras. Om vinnaren varken är medlem eller bosparare så bekostar HSB andel och medlemsavgift för 2023 i av vinnaren utsedd HSB förening. Vinnaren måste därefter själv öppna ett HSB Bosparkonto i Danske Bank inom av HSB angiven tidsram för utbetalning av vinstsumman.

** Presentkort i Telenor Stores. Tid bokas i Telenorbutik för hjälp att välja produkter till ett värde av 3000 kr. Gäller vid ett tillfälle för fysiska produkter. Ej abonnemang, tv streampaket eller bredband.

Genom att börja bospara öppnar du dörren till HSBs bostäder, cirka 26 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela landet.

HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank.

Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor. Klicka här för att läsa mer.

Dina pengar på HSB Bosparkonto, HSB Depå, HSB Investeringssparkonto och HSB Fasträntekonto skyddas enligt den danska insättningsgarantin som kallas Garantiformuen med kompletterande skydd från den svenska statliga insättningsgarantin.

Kontohavare har enligt Garantiformuen rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i Danske Bank med ett belopp om högst 100 000 euro. Om motvärdet av 100 000 euro skulle understiga 1 050 000 kronor, som är det svenska garantibeloppet, kommer den svenska beloppsbegränsningen att gälla. Utöver detta belopp kan kontohavare under vissa förutsättningar få ersättning för vissa insättningar som hänförs till särskilt angivna händelser.

I händelse av en konkurs i banken har du rätt att få ut alla dina värdepapper, vilka endast förvaras hos banken och därmed till skillnad från kontanta medel på konto inte är ett lån till banken. Skulle det mot förmodan vara så att dina värdepapper har sammanblandats med bankens på sådant sätt att det inte går att avgöra vem de tillhör träder det danska investerarskyddet in, där du kan få ersättning med upp till 20 000 euro. Om du äger en depå tillsammans med andra har var och en rätt till ersättning upp till 20 000 euro. Var uppmärksam på att historisk avkastning och prognoser om framtida utveckling inte är en indikation på framtida avkastning, vilken kan bli negativ.

Garantiformuen kommer att utbetala garantin genom att, senast inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller danska myndigheter beslutat att garantin ska träda in, skicka ett betalningsuppdrag till Riksgälden som därefter utför utbetalningen.

För mer information om Garantiformuen, besök danskebank.se och fs.dk.