Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkomna till HSB Göta!

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning, nyproduktion av villor, bostadsrätter och hyresrätter Vi är en helhetsentreprenör med eget fastighetsbolag och hyreslägenheter. Utöver våra bostadsrättsföreningar har vi en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. Vi finns i Jönköpings, Hallands samt i delar av Södra Älvsborgs län.

Årets medlemsavisering

Nu är medlemsavierna för 2023 på väg. 

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Dags att nominera & motionera

Nu är det dags för dig som medlem att nominera kandidater till HSB Götas olika förtroendeuppdrag. Du kan också påverka genom att skriva en motion till vår styrelse. 

Läs mer här

Betala enkelt

Vill du betala avgiften eller hyran enkelt och smidigt och samtidigt bidra till en bättre miljö? Då ska du välja några av våra kostnadsfria digitala betalningstjänster!

Läs mer här

Hyresgästernas frågor och svar

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna vi får från både blivande och nuvarande hyresgäster. Om du ändå inte hittar det du undrar över är du såklart välkommen att kontakta oss!

Läs mer här

Nyproduktion

Vad sägs om badrocksavstånd till kallbadhus och lång sandstrand?

På Liljeholmen - ett stenkast från Vätterstranden i centrala Jönköping - bygger vi 48 nya bostadsrätter.

Snart inflyttningsklara!

HSB brf Fågeln

Hyresrätter och trygghetsboende på Skeppsbron i Jönköping

Vi bygger 149 nya hyresrätter inklusive 60 trygghetsboenden på Skeppsbron i centrala Jönköping! Nu har vi startar uthyrningen. Du hittar de lediga lägenheterna här på vår hemsida, under Hyr bostad.

I April 2024 siktar vi på att kunna låta våra hyresgäster flytta in! Börja bospara nu, så har du chans till förtur på våra fina lägenheter på HSB Parketten på Skeppsbron. 

HSB Parketten

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 17 februari 2023
  För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder. Vinnaren väljs av konsumenterna i en undersökning från strategiföretaget Differ.
 • 09 februari 2023
  Brf Stinsen i Falkenberg, som hör till HSB Göta, vinner pris för ”Bästa projekt”. Projektet har nöjdast kunder i Prognoscentrets NKI-undersökning under 2022. I undersökningen får Brf Stinsen hela 88 på en hundragradig skala.
 • 02 februari 2023
  Den 1 januari 2023 trädde lagändringar i kraft i bostadsrättslagen och årsredovisningslagen, vilket gör att bostadsrättsföreningens stadgar behöver uppdateras.
 • 01 februari 2023
  Den 1 april 2023 börjar nya regler för postutdelning att gälla, något som riskerar att försämra servicenivån. Linn Matic, samhällspolitisk chef, HSB Riksförbund beskriver hur HSB påverkar i frågan.
Visa alla nyheter