Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lediga lägenheter i Sundsvall

Sundsvall har utsetts till Sveriges vackraste stad. Staden ligger inbäddad i dalgången mellan Norra Berget och Södra Berget. I öster finns havsviken med fantastiska soluppgångar och åt väster väntar fjällvärlden. Den vackra stenstaden i centrum är känd för dess fantastiska arkitektur och här finns ett rikt idrotts- och kulturliv, handel och ett aktivt restaurang- och nöjesliv. HSB har ibland lediga lägenheter här. Kanske finns en hyresrätt för dig!

Hyresrätter i Sundsvall

HSBs hyresrätter i Sundsvall finns på olika platser i kommunen - från den anrika fastigheten Esplanaden mitt i stenstan i centrala Sundsvall till hyresrätter i Sundsbruk nära köpcetrat Birsta samt i Matfors och Njurunda som ligger naturskönt utanför själva stadskärnan.

Lediga lägenheter

För att se om det finns lediga lägenheter i Sundsvall just nu klickar du på sökrutan.

Klicka på varje fastighet så får du veta mer.

Sundsvall

Esplanaden, Sundsvall

Rådhusgatan, Sundsvall

Johannedal, Sundsbruk

Njurundavägen 50, Njurunda

Ängomsvägen 8, Njurunda

Prästgatan, Njurunda

Turistvägen, Njurunda

Ängomsvägen 41, Njurunda

Njurundavägen 63, Njurunda

Rännövägen 20, Matfors

Bällstavägen, Matfors

Ljungan, Matfors

Rännövägen 4, Matfors

Hitta lediga lägenheter på våra andra orter