BYGGNytt nr 1 - maj 2020

28 maj 2020

Du läser nu det första numret av Brf Tunabergs infoblad BYGGNytt, ett infoblad som vi kommer att publicera cirka en gång per månad under hela byggtiden (augusti 2020 - augusti 2021).

Här kommer du kunna läsa om vi har gjort, vad vi gör och vad som kommer att göras den kommande perioden.


Vad har vi gjort till maj 2020

Den upphandling som den gamla styrelsen påbörjade hösten 2019 har nu avslutats och vi har glädjen att meddela att HZ Bygg valts till föreningens leverantör. Vi har också upphandlat konsulter i rollerna som kontrollansvarig och som byggprojektledare. Tillsammans med v ordförande Sara Andreasson som är teknikansvarig från föreningens sida och som dessutom håller i samtliga kontakter mellan föreningens medlemmar och byggledaren så har vi det team på plats som ska garantera en så smidig byggprocess som möjligt. Även finansieringen är säkerställd.

Vad gör vi nu

Nu när alla handlingar är upprättade mellan föreningen och HZ Bygg respektive mot våra konsulter så vidtar en intensiv period med att upprätta en tidplan som ska ge besked om när varje moment ska utföras.

Vad händer i juni

Startmöte, dvs. ett första planeringsmöte hålls den 8 juni mellan HZ Bygg, kontrollansvarig, byggledare och styrelsens representant(er) i första hand Sara Andreasson. I Byggnytt nr 2 i mitten av juni berättar vi vad som händer i den första perioden fram till september 2020. I skrivande stund ser det ut som vi, direkt efter byggsemestern, börjar med de tak där solceller ska monteras.

Styrelsen

PS! Sara Andreasson når du via föreningens styrelsemail på adressen brf41tunaberg@gmail.com 

  • sara_andreasson.jpg
    sara_andreasson.jpg