Sweax tar över som ekonomisk förvaltare

01 juni 2020 Sweax tar över som ekonomisk förvaltare från 1/9 2020

Efter en upphandling av vår ekonomiska förvaltning så kan vi nu stolt presentera Sweax som ny leverantör av ekonomisk förvaltning till föreningen. Mer information kommer framöver. Räkna också med att vi kan behöva kompletterande uppgifter från de boende i föreningen i samband med bytet från Boservice till Sweax. Sweax tillträder den 1/9-2020

Sweax har funnits sedan 2010 och förvaltar i dagsläget över 7000 hyres- och bostadsrätter. Nedan följer deras vision som också kan ses på deras hemsida http://sweax.se 

Sweax Vision

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum och privata fastighetsägare. Idag har företaget ett brett tjänsteutbud och jobbar på ett modernt och effektivt sätt, där du som kund står i fokus.

Tillsammans med dig skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat enligt internationell standard.

Med hjälp av sina medarbetare skapar Sweax en mer personlig och prisvärd förvaltning åt dig – grundad på kunskap, serviceanda och flexibilitet.


Till nyhetslistan