Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Här hittar du våra medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs som rabatterade priser på bredband och inredning till drömköket eller hotellnätter till förmånliga priser. Du hittar allt det och många fler medlemserbjudanden i Mitt HSB.

Ett urval av alla medlemsförmåner du kan ta del av just nu

Eldstickan

Eldstickan gör brandskydd i unik, nytänkande design och vill bidra till ett snyggare och säkrare hem. Som HSB-medlem får du just nu 20 % rabatt på utvalda varor från Eldstickan. 

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet. 

Nordkök

Nordkök är ett svenskt företag som står för kvalité, miljömedvetenhet och design. Just nu får du som HSB-medlem tre produkter på köpet när du köper Nordköks Prima Plättpanna för 450 kronor till ett värde över 400 kronor.

Logga in på Mitt HSB för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

Hemfixarna

Behöver du teknik- eller hantverkshjälp hemma? Som HSB-medlem får du 300 kronor i rabatt före RUT på alla paket med fast pris som Hemfixare erbjuder.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Storefactory

Som HSB-medlem får du 20 % rabatt på hela sortiment hos Storefactory, ett svenskt varumärke inom inredning som passar lika fint i stadsvåningen som i stugan på landet.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Hafa Brand Group

Hafa utvecklar badrumsmöbler för stora som små badrum. Nu kan du som medlem köpa utvalda kampanjprodukter till ett rabatterat pris, som bland annat duschväggar, duschset och köksblandare i olika utföranden.

För att läsa mer och ta del av din rabattkod loggar du in i Mitt HSB.

Vedum Kök & Bad

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Som medlem i HSB får du 25% rabatt vid köp av kök i Vedums utställningsbutiker. 

Loggar in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

SmartBox

SmartBox erbjuder smart magasinering och flytthjälp i Malmö, Göteborg och Stockholm. HSBs medlemmar får 10% rabatt på magasinering hos SmartBox.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Bright Equipment

Som HSB-medlem får du 25 % rabatt på hela Bright Equipments webbsortiment av väskor, jackor, handskar med mera. Under mars månad får du dessutom 40 % rabatt på sherpavästar.

Läs mer och få tillgång till rabattkoden när du loggar in på Mitt HSB.

Beredskapsfabriken

Så här i orostider kan det vara bra att förbereda hur man klarar de mest grundläggande behoven om tillgång till vatten och el skulle försvinna. Som HSB-medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet till och med 31
december 2022. 

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandena. 

Se dina förmåner

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av dina förmåner som HSB-medlem.

Se alla erbjudanden