Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB firar 100 år – jubileumsturné genom hela Sverige

13 april 2023 I år fyller HSB 100 år. För att fira det åker vi på turné i hela Sverige för att visa upp vår hundraåriga historia. Med en fullpackad utställningstrailer reser vi till nästan 30 orter i Sverige mellan april och juni.

Upptäck HSBs historia, våra innovationer och samhällsengagemanget som formar Sverige. Välkommen till vår utställningstrailer där HSB visar hur framtidens boende kommer se ut, med nya smarta lösningar från HSB Living Lab. Dessutom kan du med hjälp av en specialdesignad VR-upplevelse se hur köken i lägenheterna år 1923 såg ut.

– I hundra år har vi med innovation och engagemang skapat det goda boendet, det är värt att fira. Nu ska vi de kommande hundra åren fortsätta bidra till samhällsbygget med våra klimatsmarta lösningar och idéer, säger Johan Nyhus, ordförande HSB.

Första stoppet för turnétrailern är idag, 13:e april, på stortorget i Lund. Sen fortsätter trailern vidare genom landet för att slutligen landa i Visby och Almedalen 28:e juni – 1:a juli.

Utöver jubileumsturnén arrangerar vi samtal och föreläsningar, samt tävlingar där man exempelvis kan vinna 100 000 kr i bosparande. 

Mer information och turnéorterna hittar du på www.hsb.se/100.

Kvinna står med VR-headset i HSBs 100-årsutställning

Med hjälp av en specialdesignad VR-upplevelse kan du se hur köken i lägenheterna år 1923 såg ut i HSBs utställningstrailer.