Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vinn 100 000 kronor till en kontantinsats

Ta steget mot eget och delta i HSBs stora quiz-tävling! Du har chans att vinna 100 000 kronor till en kontantinsats och flera fina priser för lite extra hemlängtan. Tävlingen pågår mellan 8 april och 23 juni 2024. För att tävla måste du ha fyllt 18 år.
Ung kvinna med mobiltelefon

HSB Bospar är ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende till dig själv, dina barn eller en annan närstående. Med ett bosparande kan du få förtur till HSBs cirka 26 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela Sverige. Samtidigt som du sparar till kontantinsatsen.

Nu öppnar vi årets tävling där du har chans att få hjälp på traven i form av 100 000 kronor. Du tävlar också om andra fina priser.

Så funkar det:

Du som svarar rätt på fem frågor går vidare till nästa omgång där vinnarna slumpas fram av HSB Finansstöd AB.

Det här kan du vinna:

 • 1:a pris: Ett bosparande i HSB till ett värde av 100 000 kronor*.
 • Mobiltelefon från Tele2, iPhone 15 Pro i färgen Svart Titan. Värde 14 995 kr/ st.
  Tre stycken i prispotten. Läs mer.
 • Presentkort hos Flügger färg. Handla färg, verktyg, tapeter eller spackel i Flüggers egna butiker. Har du ingen butik i närheten så kan du handla online. Värde 2500 kr/st.
  Tre stycken i prispotten. Läs mer.
 • Presentkort för två personer som inkluderar en övernattning inklusive frukost i dubbelrum på valfritt Strawberry hotell i Norden. Värde: ca 1300 kr inkl moms/presentkort.
  Tre stycken i prispotten. Läs mer.
 • Vakuum matförvaring från FoodEcoBox. Förläng hållbarheten på mat. Den ultimata förvaringslösningen för råvaror och matrester i såväl kylskåpet som för skafferiet. Startpaket Medium. Värde 699kr st.
  Tre stycken i prispotten. Läs mer.
 • Frukostvoucher som inkluderar frukostbuffé för två personer på valfritt Strawberry hotell i Norden. Värde: ca 200 kr inkl moms/frukostvoucher.
  10 stycken i prispotten. Läs mer.

Tävlingsvillkor

Tävlingen startar 8 april och pågår till och med 23 juni. Se fullständiga tävlingsvillkor här. Anställda inom HSB samt närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

Delta i tävlingen

Fyll i quiz-formuläret för att delta i tävlingen.

Till tävlingen

HSB i samarbete med:

Alla loggor_kampanj_2024.jpg

* Endast person över 18 år kan vinna. Är vinnaren bosparare så överförs vinstsumman till befintligt HSB Bosparkonto. Om vinnaren är medlem men inte bosparare så måste vinnaren öppna ett HSB Bosparkonto i Danske Bank inom av HSB angiven tidsram innan vinstsumman kan överföras. Om vinnaren varken är medlem eller bosparare så bekostar HSB andel och medlemsavgift för 2024 i av vinnaren utsedd HSB förening. Vinnaren måste därefter själv öppna ett HSB Bosparkonto i Danske Bank inom av HSB angiven tidsram för utbetalning av vinstsumman.

HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank

Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor. Läs mer här.

Här kan du också läsa mer om vår personuppgiftspolicy och våra bosparregler.