Bredband och kabel-TV

Boende har tillgång till bredband och kabel-TV. Kostnaden för dessa ingår i månadsavgiften.

Bredband

Bredband tillhandahålles via föreningens fibernätverk och tillgången till internet regleras genom ett avtal med Stockholms Stadsnät AB. Samtliga boende har tillgång till 1000/1000 Mbit/s. Abonnemang för IP-telefoni ingår också i föreningens avtal, vilket innebär att endast kostnader för inköp av en telefondosa och för utgående samtal tillkommer. Det finns även möjlighet få IP-TV genom avtal med Sappa eller Allente. En instruktion om bredbandet och tilläggstjänster hittar du under Dokument.

Kabel-TV

Kabel-TV-utbudet levereras från ComHem AB. Boende kan därutöver teckna abonnemang med fler kanaler från ComHem. Önskas tillgång till HD-kanaler krävs en TV-modul med programkort eller en box. Progamkortet får du när du tecknar abonnemang.

Från och med 26 maj 2020 har ComHem ändrat TV-utbudet i Brf Pålsundets kabelnät så att det är helt digitalt. Radio via kabelnätet har försvunnit liksom möjligheten att titta på analog TV. Är din TV omodern (tillverkad före 2008) så måste du komplettera TV:n med en digitalbox eller byta till en modernare TV för att kunna se på TV. I basutbudet i brf Pålsundet ingår kanal 1-9, 11, ATG Live, Kunskapskanalen, SVT24, Barnkanalen och TV Finland. Detta utbud kan komma att ändras över tid.