3-månaderssyn den 18-19 oktober

12 september 2017 Nu har det snart gått tre månader sedan du flyttade in i din nya bostad. Eftersom vi vill ha möjlighet att på bästa sätt följa upp och åtgärda eventuella funktionsfel i lägenheterna kommer vi att under två dagar genomföra en lägenhetssyn i alla lägenheter. Datum för synen är den 18 och 19 oktober 2017.

Synen är en extra åtgärd för att du som köpare ska få tillfälle att ta upp saker du upptäckt i din lägenhet efter att lägenheten tagits i bruk.

Bifogat finner du ett tidsschema där det framgår vilken tid vi besöker din lägenhet.
Tiderna som anges är preliminära och det kan hända att vi kommer något före eller efter utsatt tid. Observera att tiden inte går att ändra utan du, eller någon som företräder dig, måste vara hemma på utsatt tid.

Synen genomförs av huvudbesiktningsmannen och protokollförs. Här har du möjlighet att anmäla funktionsfel som upptäcks efter att du flyttat in.

Fel som uppenbarligen orsakats efter inflyttningen, t ex repor i golv, går inte att notera som ett fel. Synen omfattar inte heller material och utförande som redan kontrollerats vid slutbesiktningen, t ex ojämnheter och finish. Besiktningsmannen kontrollerar också att de fel som noterats i slutbesiktningsprotokollet har åtgärdats (efterbesiktning).