Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning för bostadsrättsföreningar

Inom teknisk förvaltning kan vi hjälpa dig med en komplett förvaltning av era fastigheter. Som kund hos oss på HSB Göta har du en trygg partner i alla lägen. Vi har alla kompetenser inom professionell fastighetsförvaltning.

Kontakta oss

 

Professionell teknisk förvaltning bidrar till god ekonomi i föreningens fastighetsförvaltning  i stort. Genom kontinuerlig tillsyn av tak, installationer, fönster etc. liksom regelbunden kontroll av energianläggningar, hjälper vi till att trygga fastighetens värde. Vårt erbjudande ger er en helhetslösning där inget viktigt löper risk att bli missat och där ingår bland annat byggtjänster , energioptimering  och planering av utemiljö.

Just utemiljön är viktig, eftersom den både välkomnar oss hem och dessutom höjer värdet på både fastigheten och hela området. Ofta görs skötselinsatser och nyanläggningar utan tydliga mål och strategier. I vår tekniska förvaltning ingår att upprätta en skötselplan, vilket är motsvarigheten till fastighetens underhållsplan. Skötselplanen tar fram tydliga mål och en tidsplan, allt för att få en trivsam utemiljö och slippa kostsamma snabba lösningar. Sen tar fastighetsskötare  hand om att omsätta planen i praktiska åtgärder.

Vi erbjuder även lekplatsbesiktning, så att ni kan ge barnen en säker gård att leka på. HSB har SERNO-certifierade besiktningsmän som utför lekplatsbesiktningar. De utför både säkerhetsbesiktning och funktionsbesiktningen en gång per år, som enligt lag måste utföras. Efter besiktningen får ni ett protokoll där det tydligt framgår vilka anmärkningar som finns samt när och hur de bör åtgärdas.

Kontakta oss om teknisk förvaltning

Vi erbjuder teknisk förvaltning för brf i Jönköping, Borås, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Värnamo och Nässjö.

Vill du veta mer om teknisk förvaltning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!