Uppdatering ventilationsaggregat

31 januari 2022 HSB meddelar idag 2022-01-31 om det kommande arbetet med fläktaggregaten som styrelsen delgav medlemmarna i december månad. HSB meddelar följande - och kommer även delge denna information på en utdelad lapp i veckan.

Vi behöver tillträde till er lägenhet för att uppdatera ventilationsaggregatens programvara. I samband med besöket kommer en ”powerline” installeras som möjliggör kommande uppdateringar från distans och även felsökning från distans. För att distansuppdatering/felsökning ska vara möjlig behöver respektive lägenhet registrera sig på Flexits hemsida. Instruktion för detta lämnas vid besöket.

Utöver detta kommer värmebatteriet som sitter i aggregatet kopplas in. (Se instruktion för att stänga av värmebatteriet för er som inte önskar ha igång det på Amundö ängs hemsida: https://www.hsb.se/goteborg/brf/amundoang/bra-att-veta/teknisk-information--installationer/)

 

Detta kommer ske 7-8 februari kl 07:30-16:00.

7 februari Gamla Brottkärrsvägen 32-50
8 februari Gamla Brottkärrsvägen 52-66, Brottkärrsbyväg 5.

Vi kommer jobba med husen i nummerordning under dagen, med start på Gamla Brottkärrsvägen 32 den 7/2, Gamla brottkärrsvägen 52 den 8/2.

Vi ber er boende att säkerställa så vi har åtkomlighet på aggregaten och att ingen står i vägen. Gäller er som har lägenheter i två plan med aggregatet placerat i ett mindre förråd på plan 2, samt ni som har aggregaten placerade i en klädkammare.

Har ni inte möjlighet att vara hemma, vänligen sätt låset i serviceläge. Är ni sjuka eller känner av symptom vänligen sätt en lapp på dörren.

// Fläktman, HSB Charlotta Callerfjord & Brf Amundö Äng

Kontaktperson Fläktman: Max Qvicklund 0701-628812

Kontaktperson Brf Amundö äng: Jesper Eriksson, jesper.ericsson@grundskola.goteborg.se


Till nyhetslistan