Medlemsinformation juni 2020

18 juni 2020

Årsstämman genomförd

Efter många om och men har vi nu lyckats genomföra 2020 års årsstämma även under en pandemi. 30 hushåll deltog och i korthet kan stämman sammanfattas med att föreningen godkänt samtliga förslag på dagordningen. Det vill säga, de enda större förändringarna efter stämman är styrelsens och valberedningens sammansättning. 

 

Styrelsen består nu av:

Bosse Lind, Johanna Frisk, Jonas Carlberg, Markus Danielsson, Jovana Ingemarsson och Malin Östbye

 

Ny(gammal) valberedning är: Marie Carlsvärd och Fazila Hajdarevic.

 

Kort om balkongrenoveringarna

Bygglovansökan för balkongrenoveringen är inlämnad och vi inväntar svar. Tidslinjen är densamma som innan, med byggstart till hösten. Dock har styrelsen uppmärksammats på att det blir problematiskt att använda vikfönsterslösningen som Alulux presenterat på kortsidorna av de små balkongerna då det skulle krävas fem fönster för att kunna öppna balkongdörren helt och därför har styrelsen beslutat att inglasningen blir med klassiska skjutfönster på kortsidorna för att ge ett bättre helhetsintryck. 

 

Trädgårdsgrupp

Styrelsen har fått förfrågan om att starta upp en trädgårdsgrupp här i föreningen. Än är det exakta ansvaret‚ gruppens storlek, osv. inte helt klara utan tanken är att sådant utarbetas tillsammans med med styrelsen. Eva Emilsson håller på att ta fram en målsättning för gruppen till styrelsen och tanken är att vi formellt ska kunna starta gruppen inom kort. 

 

Tegelunderhåll

Som ni säkert sett har en del tegelstenar på fasaderna vittrat sönder och vi kommer nu kalla in en firma för att byta ut söndervittrade stenar. Detta finns med i vår underhållsplan som regelbundet återkommande underhåll.



Kom ihåg att ni också kan läsa medlemsinformationen på vår hemsida: hsb.se/goteborg/applet