Medlemsinformation Mars 2020

19 mars 2020 Från och med mars 2020 kommer styrelsen nu komma ut med ett infobrev varje månad efter styrelsemötet. Dels på anslagstavlan här vid soporna men framför allt på hemsidan.

Lägesrapport balkongrenoveringen

Arbetet med balkongrenovering börjar som bekant ta fart ordentligt. En entreprenör är vald (Alulux) och snart kommer informationen ut i brevlådorna om utseende på den allmänna renoveringen, samt kostnaden för de som vill passa på att glasa in sina balkonger i samband med renoveringen. Arbetet beräknas sätta igång efter sommarsemestern.

Bokslut 2019

Bokslutet för 2019 är klart och föreningens ekonomi ser fortsatt stabil ut.

Corona ställer till det

Nya riktlinjer från HSB har gjort dels att vi ställde in informationsmötet om balkongerna som var planerat till 19/3, samt att vi i år kommer ​skjuta upp årsstämman till mitten av juni​ istället för att ha den i början av maj som vi brukar.

Stammarna inspekterade

Vi hade​ ​Spolarna på besök som både spolade större gemensamma ledningar, slamsög dagbrunnarna samt gjorde stickprov och filmade utvalda stammar i alla bostadsfastigheterna. De kunde efter inspektion konstatera att skicket på stammarna är förvånansvärt bra och att föreningen inte behöver åtgärda dem än på ett bra tag.


Till nyhetslistan