Alexander är ny förtroendeperson från Nabo

21 juni 2023 Alexander Berg ersätter Anders Jonsson som förtroendeperson från Nabo

Ni har kanske redan sett Alexander Berg från Nabo som kommer att ersätta Anders Jonsson som förtroendeperson. Anders har redan inlett överförandet sin kunskap till Alexander som börjat ta över de olika arbetsuppgifterna. Under sommaren kommer de båda att arbeta växelvis och i augusti månad kommer Alexander fullt ut att axla ansvaret som föreningens förtroendeperson.

 

 Alexander presenterar sig såhär:

Mitt namn är Alexander Berg och jag jobbar på Nabo AB som teknisk förvaltare. Jag är 37 år och bor med min familj på Hisingen. Tidigare har jag arbetat som fastighetsförvaltare och uthyrare på ett fastighetsbolag som heter Amhult 2 AB där jag haft arbetsuppgifter såsom uthyrning lokal, säkerställa att nyproduktion byggs på ett förvaltningseffektivt sätt, teknisk förvaltning inkl. drift, energioptimering, upphandling och projektledning vid ombyggnadsprojekt och operativt vara kontaktperson för boende i området där jag samordnat och delegerat diverse felanmälan.

 Utanför arbetslivet tycker jag om att vara aktiv och umgås med min familj som består av sambo och en dotter på 2 år. Jag tränar just nu för ”En svensk klassiker” och planen är att cykla Vätternrundan i sommar. Jag tycker om att samarbeta och få människor i min närhet att må bra.