Kallelse till Föreningsstämma 2020 - fortsättning

11 september 2020

Föreningens ordinarie stämma den 20 augusti ajournerades - en fortsatt stämma ska hållas 29 september i lokaler hos Folkets Hus, Järntoget med start kl 18.00

Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 från den 1 april 2020 anger bland annat att det åligger alla verksamheter att utgå från rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkare att säkerställa att de vidtar lämpliga åtgärder för att undvika smittspridningen av covid-19.

Stämman blir därför en kombination av poströstning och fysisk närvaro (maximalt 50 personer) och ett nytt poströstformulär landar i din brevlåda. Din poströst till stämman som hölls den 20 augusti gäller inte längre utan du behöver fylla i det nya poströstformuläret och lämna in. Motionerna behöver du inte svara på igen såvida du inte vill ändra dina svar. 

Om du vill ändra din röst till motionerna kan du ladda ner svarsformuläret lite längre ner på sidan.

Frågan om revisorsval, där en begäran om extra stämma inkommit, kommer att behandlas på den fortsatta stämman den 29 september och finns också med i poströstformuläret.

Poströsten ska lämnas senast den 20 september kl. 20.00 i någon av de svarta brevlådorna som står utanför föreningsexpeditionen på gården, Övre Husargatan 39.

Protokoll från första delen