Slottsskogsnytt är på väg till din mejl

19 februari 2023 Nu kommer Slottsskogsnytt som digitalt nyhetsbrev som mejlas till dig som har aktuell e-postadress registrerad i Mitt HSB. Idag har cirka 90 procent av våra medlemmar registrerat sig i Mitt HSB. Har du inte e-postadress lägger vi en papperskopia i din brevlåda.
Slottsskogsnytt

I Slottsskogsnytt rapporterar vi från föreningens styrelsemöten, ger aktuell ekonomisk information samt berättar vad som är på gång i vår förening. Det mesta kan du läsa om på vår webbplats, men den information som enbart rör våra medlemmar läser du i nyhetsbrevet.

Här följer några tips för att öppna och läsa Slottsskogsnytt din mejl:

  • Första gången du får Slottsskogsnytt i din mejl kan du få frågan om avsändaren ska läggas till som betrodd avsändare. Acceptera, så behöver du inte göra det igen.
  • Om du får frågan Ladda ner bilder rekommenderar vi att du gör det, så att du kan ta del av hela Slottsskogsnytt. Vissa texter består av bilder och kan inte läsas om du inte accepterar.

Har du inte fått Slottsskogsnytt i din mejl? Kolla din skräppost och om den inte finns där, mejla expeditionen på exp@brfslottsskogen.se. Om du inte har mejl kan du komma förbi expeditionen på tisdag klockan 18.30-20.00 eller lägga en lapp i expeditionens brevlåda.

Trevlig läsning!

Styrelsen i Brf Slottsskogen

PS. Vill du få Slottsskogsnytt i din mejl, så logga in på Mitt HSB och registrera din e-post. Mitt HSB hittar du genom knappen högst upp till höger på vår webbplats. Du behöver bank-id för att logga in.

Till Mitt HSB: Slottsskogen (hsb.se)