Slottsskogsnytt nr 8 på väg!

01 oktober 2021 Hösten är här, Sverige öppnar upp och det är dags att blicka fram emot 2022.

I månadens nummer ger vi i styrelsen en resumé av de första fyra månaderna sedan årsstämman. Pandemins påverkan på våra lokalhyresgäster, hissar och våra nya låssystem har stått i fokus. När Sverige nu börjar öppna upp hoppas vi att verksamheterna i vår förening får tillbaka sina kunder och gäster.

Nu börjar vi också arbeta med 2022 års budget och en uppdatering av föreningens underhållsplan. Vi vill se över föreningens bredbandsavtal och här vill vi ha hjälp! Vår samfällighet med grannföreningarna behöver en ny revisor - kanske finns du i vår förening?

Flera aktiviteter är på gång: våra leverantörer av balkonginglasning kommer på besök, vi laddar för höstvernissage och julen närmar sig. Läs vidare i Slottsskogsnytt!

Hälsningar

Styrelsen

PS. Vi saknar fortfarande kontaktuppgifter på Mitt HSB? Vi ber dig registrera dig snarast, så att vi kan börja använda HSB:s nya kanaler för att snabbt nå ut med information till alla boende. Behöver du hjälp är du välkommen till expeditionen. Du måste ha med dig Bank-ID som du beställer på din bank.

Hämta Slottsskogsnytt nr 8 via länken!