Nytt nummer av Slottsskogsnytt i brevlådan!

27 oktober 2022 Vi i styrelsen berättar om arbetet med hållbarhet, ekonomi, budget, utvärdering av leverantörer och avtal samt andra åtgärder vi jobbar med för att sänka våra kostnader. Det är en turbulent tid som vi lever i och det är tufft att jobba i styrelsen nu. Vi får en del kritik, framförallt för aviserade höjningar av garageavgifterna. Därför har vi bjudit in företrädare för Garagemotståndet att ställa frågor till Slottsskogsnytt. Frågor och svar kan du läsa i bilagan som följer med i Slottsskogsnytt.

Har du registrerat eller uppdaterat e-postadress och mobilnummer på Mitt HSB? Gör det snarast för ytterligare ett steg till att sänka våra utgifter är att använda digitala kanaler för vår medlemskommunikation. Självklart kommer vi ta hänsyn till medlemmar som inte har e-post eller mobil.

Vi berättar också om flera medlemsaktiviteter som bygger relationer mellan oss medlemmar i föreningen. Det är vår gemensamma förening som äger vår fastighet, ju mer vi kan hjälpas åt, desto lättare är det att driva föreningen i dessa turbulenta tider. Tack till vernissagegruppen, halloween-gruppen och alla ni som delar med er av era kunskaper och ordnar olika trivselarrangemang i Brf Slottsskogen.

Trevlig läsning!

Slottsskogsnytt nr 9 kan du läsa här!