Ledig lägenhet i HSB Living Lab!

22 februari 2018 Ett unikt forskningshus med krypavstånd till Chalmers. HSB Living Lab är ett populärt boende, det är inte ofta en lägenhet blir ledig. Men nu finns chansen för den som är student på Chalmers eller GU.

Den lediga lägenheten är på 47 kubikmeter, med måtten 3,6x3,6x3,6 meter. Ja, du läste rätt: kubik. I HSB Living Lab fokuserar vi nämligen på funktion och boendekvalitéer snarare än traditionell kvadratmeteryta. Man bor tillsammans i ett så kallat kluster med fem andra studenter och delar bland annat kök, badrum och en stor, möblerad yta för plugg, häng osv. I den egna lägenheten har man en privat diskbänk med rinnande vatten, kylskåp med frysfack, toalett och ett rymligt sovloft med säng.

Forskningsarena för framtidens hållbara boende
HSB Living Lab är både ett bostadshus och en unik arena för forskare, utvecklare och innovatörer. Ett fyrtiotal olika projekt är igång, alla med syftet att hitta lösningar för framtidens hållbara boende. Och alla som bor i HSB Living Lab är med och bidrar.
-Det handlar verkligen om ett levande labb där de boende är en del av projekten bara genom att befinna sig i miljön, men också genom att berätta om sina upplevelser och ge input i de olika projekten. Det här är ett perfekt boende för den som trivs i en dynamisk miljö och vill bo i en nybyggd lägenhet med fräscha, gemensamma ytor. Dessutom kan ju inte läget - mitt på Chalmersområdet - bli så mycket bättre för en student, säger Carolina Andersson, kommunikationsansvarig för HSB Living Lab.

Så söker du lägenheten
För att bo i den lediga lägenheten på HSB Living Lab är grundkriteriet att du är student på Chalmers tekniska högskola eller Göteborgs universitet. Student som är bosparande medlem i HSB har chans till förtur.
Sök den lediga lägenheten här 
Anmäl dig senast måndag 180226.

Läs mer om hur det är att bo i HSB Living Lab här