Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Det bästa av det mesta för er bostadsrättsförening

Tack vare våra samarbetsavtal med noggrant utvalda leverantörer har brf-medlemmar i HSB alltid tillgång till förmånliga erbjudanden. Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer vars varor och tjänster lever upp till våra hårt ställda krav.

Med HSBs samarbetsavtal får ni som bostadsrättsförening bättre priser. Dessutom förenklar och effektiviserar avtalen era inköp av varor och tjänster. Läs mer om vilka samarbetsavtal som ni kan utnyttja under flikarna till vänster.

Kännetecknande för alla våra leverantörer är att de erbjuder bra priser och hög kvalitet på sina tjänster och varor. Genom leverantörsuppföljningar säkerställer vi att våra samarbetspartners respekterar vår uppförandekod och de minimikrav som HSB ställer inom affärsetik, hälsa och säkerhet, miljö och kvalitet. Vi gör en leverantörsbedömning innan avtal tecknas som bla innehåller ekonomi, miljö och kvalitets krav. 

Coop

Nu erbjuds alla HSBs bostadsrättsföreningar 5 procent i fakturarabatt när ni handlar på Coop, både för inköp i butik och online. Rabatten är kopplad till att er bostadsrättsförening skaffar Coop Inköpstjänst, en digital fakturatjänst. Erbjudandet ger er 6 månader fri tjänsteavgift på inköpstjänsten, därefter 50 procent rabatt (49 kr per faktura). Läs mer om erbjudandet i Mitt HSB.

Beredskapsfabriken

Är ni rustade för kris? Nu erbjuder Beredskapsfabriken er 10 procent rabatt på hela sitt sortimentet med genomtänkta och noga utvalda beredskapsprodukter. Logga in på Mitt HSB för att ta del av rabattkoden. Gäller fram till 31 december 2021.