Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyresrätter i Landskrona

HSB Landskrona äger och förvaltar drygt 560 stycken egna fastigheter med hyresrätter i Landskrona. För att läsa mer om våra hyresfastigheter, klicka här.  

Lediga lägenheter i HSB Landskrona publiceras löpande och kan sökas här nedan. För mer information om hur du går tillväga för att söka hyresrätt i HSB Landskrona, klicka här.

Information om sådant som kan vara bra att tänka på inför inflytt, avflytt, ordningsregler och annan information som rör dig som redan bor hos oss – klicka här! 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sök lediga lägenheter

Här kan du söka bland HSB Landskronas hyreslägenheter. 

Bli medlem

Som medlem kan du bospara i HSB och få förtur till din nya bostad. Du får också tillgång till juridisk rådgivning, vår medlemstidning och mycket mer. Bli medlem idag! 

Börja Bospara

Som bosparare i HSB har du dubbla förturer, både till nyproducerade bostadsrätter och våra hyresrätter.