Kivra

26 november 2018 HSB Malmö är nu ansluten till den digitala brevlådan Kivra. Det innebär att du som har Kivra slipper pappersavierna och kommer automatiskt att få dina avgiftsavier digitalt i Kivra. Du behöver alltså inte göra ett aktivt val för att detta ska hända.

Detta gäller för dig som har Kivra:
 
• Den första aviseringen som hamnar i Kivra är i början av december (för avierna januari-mars 2019). 

• Du får ett e-postmeddelande från Kivra när du får avierna från oss i Kivra. Därför är det viktigt att du loggar in i Kivra och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer. Du loggar in enkelt med Mobilt BankID.

• Vill du inte längre få avierna digitalt, ställer du enkelt om till post för HSB Malmö i Kivra. 
 
• Du som har e-faktura som betalningsalternativ kommer inte att få dina avier i Kivra. 

• Du som har autogiro som betalningsalternativ kommer att få din specifikation i Kivra, men pengarna dras automatiskt som tidigare. 
 
Vad är Kivra?
Kivra är en digital brevlåda. Du som har Kivra får automatiskt dina avgiftsavier från HSB Malmö dit, samt annan post från anslutna företag och myndigheter som du har en relation till (exempelvis Försäkringskassan, Skatteverket och E.ON). Över 2,5 miljoner svenskar får idag sin post i Kivra. Det är gratis, säkert och bra för miljön.

Hur får jag Kivra?
Ladda ner appen eller gå till www.kivra.com för att skaffa Kivra med Mobilt BankID.

Varför har HSB Malmö anslutit sig till Kivra?
Vi på HSB Malmö vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot dina avier från oss digitalt.

Frågor om Kivra?
Besök www.kivra.com eller ring Kivra på 0770-457 000.
 
Psst…du vet väl om att du även kan betala dina avier smidigt via autogiro och e-faktura? Läs mer på www.hsb.se/malmo/betalning