Lokaler för uthyrning

19 januari 2022

**Lokalerna är nu uthyrda från och med 2022-02-01.**

Föreningen har två stycken lokaler i källaren som nu är tillgängliga för uthyrning - "Koksrummet" och "Slussrummet". Nedan följer några uppgifter om dem.

Koksrummet är på cirka 22 kvadratmeter. Här finns fönster samt tillgång till både vatten och eluttag. Lokalen ligger precis under A-trappan och heter "Koksrummet" eftersom man på 1940-talet, då vårt hus var nytt, forslade ned koks hit genom en lucka vid vår grind som nu blivit till ett fönster. Anledningen var förstås att pannan, som finns i pannrummet bredvid, drevs på koks på den tiden. Detta är också förklaringen till att ett större parti av golvet lutar i riktning mot pannrummet. Årshyran för denna lokal är vid avtalsskrivning 8 640 kr.   

Slussrummet är på cirka 6,5 kvadratmeter. Här finns det varken fönster, eluttag eller tillgång till vatten. Lokalen ligger under D-trappan, borta vid cykelrummet. Namnet kommer sig av att lokalen en gång i tiden var sluss in till husets skyddsrum. Årshyran för denna lokal är vid avtalsskrivning 2 880 kr.   

Dessa lokaler kan användas som förråd eller enklare hobbyverksamhet. Syfte med lokalhyra måste kunna specificeras innan avtalsskrivning. 

Kontakta styrelsen via mail på brf.fladern@tutanota.com för att göra en intresseanmälan. 

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen