Du vet väl om dina förmåner?

03 april 2023 Som HSB-medlem har du tillgång till många populära medlemserbjudanden. Här är tre förslag som passar perfekt nu när värmen är här!

FC Rosengård: Gå 2 betala för 1

Ett vårtecken om något är att fotbollssäsongen kickar igång. FC Rosengård är regerande svenska mästare och inleder nu jakten på att försvara sin titel! Biljetter hittar du via fcrosengard.se. Visa upp biljetten på plats tillsammans med ditt HSB-medlemsbevis så får du ta med en kompis gratis.

 

Funnys äventyr: 100 kr per biljett

Ett kulturhus för stora och små barn, och en värld full av sagor! Hälsa på hos Funny och alla hennes vänner som Alfons Åberg och Pettson & Findus. För medlemmar i HSB Malmö är inträdet 100 kronor per person (barn 0-2 gratis). Ordinarie pris är 125 kronor på vardagar och 145 kronor på helger och lov. Koden och länk till biljettsidan hittar du på Mitt HSB.

 

Skånes djurpark: Rabatt vid kampanjer

I parken väntar spännande upplevelser för små och stora, mitt i Skånes vackra natur. Lär känna parkens alla djur och utmana dig på hinderbanor. Som medlem i HSB Malmö får du ta del av attraktiva kampanjerbjudanden, ofta kring skolloven, hos Skånes Djurpark med rabatt på ordinarie inträdesbiljetter. 

 

Förmånerna finns på Mitt HB

Du hittar alla dina förmåner på Mitt HSB här: Erbjudanden och samarbetsavtal (hsb.se). Du har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Logga in med BankID eller lösenord via ”logga-in”-knappen här på hemsidan. Om du saknar BankID och har glömt ditt lösenord, kan du begära ett nytt på inloggningssidan.