Vi förlänger Bolina-avtalet i 5 år

25 oktober 2023 Som du förhoppningsvis känner till har vi avtalet Bolina, för bland annat tv, bredband och telefon. Nu har HSB Malmö gjort en omförhandling med Telia (som är leverantör av Bolina) och vi har valt att anta det nya avtalet, Bolina 3.1.

Det nya avtalet gäller i fem år, med start den 1 januari 2024. Vi har fått tre fördelar när det gäller helhetslösningen Telia Triple Play:

  • Högre hastighet på bredbandet. Från 250/250 till 1000/1000.
  • Ingen indexreglering, utan det är samma pris som tidigare.
  • Hemtelefon via SIM-kort, ersätter tidigare IP-telefoni. 

Varför har vi valt Bolina?

Bolina är ett exklusivt avtal mellan HSB Malmö och Telia, som består av kollektiva tjänster för bland annat telefon, bredband och tv. Eftersom vi är många HSB-bostadsrättsföreningar, samt HSB Malmös egna hyresfastigheter, som går samman, får vi ett fördelaktigt pris med många förmåner. För dig som är medlem betalar du ett bra pris. Om du exempelvis skulle ha köpt de tre tjänsterna (kallat Telia Triple Play) privat hos Telia hade du betalt cirka 600 kronor i månaden, jämfört med Bolina 3.1, som du betalar 169 kronor för i månaden.

Vi tycker även att Telia är en trygg leverantör, med tillgång till bra support. Vi som är Bolina-kunder har ett eget supportnummer till Telia, och de erbjuder även gratis installationshjälp.

[länka gärna till sidan om Bolina (om ni har det på er brf-hemsida]

 

E