Erbjudanden och rådgivning

Som medlem är du en del av Sveriges största boendeaktör. Du har möjlighet att bospara och på så sätt få förtur till din nya bostad. Genom medlemskapet får du också erbjudanden, juridisk rådgivning och såklart möjlighet att påverka, både där du bor men också HSB i stort.

På Mitt HSB hittar du allt om ditt medlemskap.

Erbjudanden, rabatter och arrangemang

Hemförsäkring, städhjälp, fastighetsmäklaren Bjurfors, Flügger Färg och Vedum kök är några exempel där du som medlem alltid har rabatt. Dessutom erbjuds du ett brett utbud av aktiviteter. De flesta helt utan kostnad. Cirkus och simskola är exempel på några av våra återkommande arrangemang.
Ta del av alla erbjudanden, rabatter och arrangemang.

Juridisk rådgivning

Du har tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning. Det kan handla om vad som helst som rör ditt boende. Dessutom kan HSB tillsammans med Familjens Jurist erbjuda dig en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation.
Juridisk rådgivning för alla medlemmar.

Bospara

Som medlem kan du öppna ett bosparkonto. Genom att spara pengar till dig själv (eller dina barn eller barnbarn) får du chans till förtur till våra nybyggda bostadsrätter och 25 000 hyreslägenheter över hela Sverige.
Läs mer och börja bospara här.