Nu har ett nytt år börjat...

12 mars 2022 Nu har ett nytt år börjat och med de så har styrelsen haft sitt andra möte.
photo from unsplash @gabriellefaithhenderson

På första mötet för året så diskuterades det bl a elen och ventilationen i huset. Ventilationen diskuterades då det bl a inkommit från boende anmälan om problem möjligen orsakade av dålig ventilation. Vikten av vädring och användningen av både vädringsluckor och ventiler togs upp. Se gärna HSB | Ventilation i lägenhet för mer information om hur du kan motverka problem i din lägenhet. Får du ändå problem så skicka gärna en kort text och en bild till styrelsen så återkommer vi så fort vi kan.

I slutet av förra året så var de årsmöte. Uppslutningen blev några fler än förväntat med tanke på covid-19 tiderna. Det är alltid kul att se de boende intressera sig för hur det går för Brf Tallen. I korta drag (förutom årsredovisingen) så togs de upp en motion på mötet, det diskuterades angående elen och ventilationen i huset och de beslutades om att ordförande kvarstår och en ny suppleant tillkom till styrelsen.

Även fast året inte har varat så länge än så är det redan förbättringar och underhåll på gång. Ett önskemål från årsmötet var att få mer information om kommande underhåll. Styrelsen inser vikten av detta och kommer ta fram detta till nästkommande årsredovisning. Så länge får ni hålla till godo med de förändringar och förbättringar som sker idag, som ni säkerligen har märkt så är källardörrarna nu åtgärdade så att man lättare kan stänga och ställa dörren öppen.