Lite ljus i höstmörkret

09 oktober 2022 Hösten har kommit och därmed mörkret med. Även om de kan kännas som dystra tider så kan vi komma med förhållandevis glädjande nyheter om vårt IMD-pris har endast höjts til 1.44kr/kWh. Prishöjningen gäller from september månad. 

I början av sommaren beställdes nya utemöbler till vår fina innergård, pga förseningar i leverans så levererades möblerna först i slutet av som- maren. Pga detta så ställer vi ut möblerna först nästa år.

Styrelsen har beställt soptvätt av tunnorna i soprummet. Sophämtningen meddelade att vi tyvärr har fått in råttor i soprummet. För att vi inte ska få tillbaka råttorna så är de otroligt viktigt att vi alla gör vårt bästa i att hålla ordning i soprummet, skölja ur förpackningar, sortera och att hålla locken på tunnorna stängda.

Under sommaren var det inbrott i några källar- förråd. Styrelsen har diskuterat möjliga åtgärder och därav tagit beslut om att uppdatera belys- ningen runt om huset. Förhoppningen är att möjliga inbrottstjuvar ska tänka till en gång till innan de kommer till oss igen.

Om ni lyckats att undgå det så har tvättstugan fått ett nytt låssystem! Under ditt tvättpass kan du ta din "nyckelkolv" och låsa metallblecket över dörrlåset. För att låsa upp dörren använder du din iloq nyckel.