Valbynytt nr1 2021

08 februari 2021 Valbynytt finns nu uppsatt i trapphusen.

TACK TILL GAMLA STYRELSEN!

Stort tack för arbete och engagemang under 2020 till Styrelsen som avgick nu i januari, fina fasader och tak har vi nu som kommer räcka i många år!

 

Då vi nu är en helt ny styrelse har vi pratat samman oss och vårt mål är att vi skall ha ett tryggt, hälsosamt och ekonomiskt stabilt boende! Vi skall nu sätta oss in i öppna ärenden, se över ekonomi och budget samt se vad vi kan bidra med för framtiden.

 

Det har kommit till vår kännedom att vi har problem med råttor i 56an och det är något vi tagit itu med denna veckan då vi haft Anticimex här i måndags. Vi ber här om er hjälp, inga sopor på gården eller i trapphus, håll rent i sophuset och se till att sopor hamnar i kärlen. Det är även väldigt viktigt att soporna sorteras korrekt för om det inte görs blir vi extra debiterade och då får vi extrakostnader som gör att avgifterna blir höger.

 

Trädgårdsgruppen är redan igång och planerar för att vi skall få en ännu trevligare och inbjudande gård. Då vi är mitt i Corona krisen kan vi inte säga så mycket om hur vi gör med städdag med festlighet och lunch på gården, men vi hoppas verkligen att vi kan ses på gården för en fin dag i april.

 

RUTINER FÖR FELANMÄLAN!

Vi vill uppmärksamma er om att alla felanmälningar görs till HSB.

felanmalan@malmo.hsb.se eller per telefon 010-442 30 00

Ni kan också logga in på mitt HSB och göra en felanmälan där.

Vid fel på hissarna kontaktas Thyssen på 020-088 78 78.

Övriga frågor till styrelsen@brfvalby.se

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Finns det någon Aborist och en person med stor kunskap inom brandskydd, då skulle vi i Styrelsen och föreningen uppskatta din hjälp. Kontakta oss via mailen.

 

Vi kommer fortsättningsvis även lägga upp Valbynytt på vår hemsida första veckan varje månad!

 

Tack för att ni hjälper till att göra vår förening trygg och vänlig!

 

Styrelsen  - Jessica, Sofie, Markus, Caroline, Ingrid och Stina          


Till nyhetslistan