Höjning månadsavgifter mm

26 november 2021 Månadsavgiften höjs med 3% från den 1 januari 2022. Soprummet har byggts om, och det är hög tid att placera cyklarna i cykelförråden och ta in utegrillarna som är kvar utomhus.

Höjd månadsavgift

Det har nu gått många år sedan vi höjde månadsavgiften i vår förening. Samtidigt väntar stora kostnader för underhåll, bl.a. utbyte av takpappen och plåthuvar på taken för att undvika vattenläckage. Vi höjer därför månadsavgiften med 3% från och med den 1 januari 2022.

Soprummet ombyggt

Vi har byggt om soprummet så att wellpappen ska lämnas via ett avlångt hål i väggen långt in till höger. Detta blir billigare än den tidigare lösningen med tunnorna som fick tömmas ofta.

Pga. ombyggnaden har tunnorna flyttats om i soprummet. Vi ber er att vara observanta på skyltarna så att ni lägger soporna i rätt tunnor.

Cyklar och grillar på innergården

Vintern och snön närmar sig nu, och det är hög tid att rädda cyklar och grillar från ”snöröjardöden” och ge fri framfart åt snöröjarfordonen. Om ni inte redan har gjort det, var snäll och placera cyklarna i cykelförrådet och ta era grillar till lämplig förvaringsplats.

År 2021 – ett ganska lugnt år

Snart är år 2021 slut. Innergården har fått ett lyft med nya rejäla trädäck, och nästa år fortsätter trädgårdsgruppens förbättringar. Har du idéer eller förslag om innergården eller något annat, tveka inte att kontakta någon i trädgårdsgruppen eller styrelsen.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år!

Styrelsen