Nyhetsbrev Juni

03 juni 2020

 

Nyhetsbrev - Juni 2020

 

 

 

 

Information från styrelsen och vicevärden

 

Årsstämman

 Årsstämman hade god uppslutning trots den rådande virussituationen. Vid stämman valdes en oförändrad styrelse mot föregående år. Valberedningen stärktes inför det kommande året vilket är mycket glädjande.

 

Inventering av innertak

 Vid Café Gläntan 200117 ställdes dels frågan om åtgärdande av innertak där målningen har släppt, och dels om en inventering av situationen i föreningen kunde göras. I flera lägenheter har boende själva redan åtgärdat innertaken eftersom det går under inre underhåll.

 Styrelsen har beslutat att göra en inventering för att få en helhetsbild av omfattningen i föreningen, och se över möjligheten till en samordnad upphandling för åtgärdande. Styrelsen har tagit beslut att inte åtgärda innertaken eftersom det går under inre underhåll och är lägenhetsinnehavarens ansvar.Återkoppla om du har upplevt att målning har släppt i innertak, antingen via brev i vicevärdens brevlåda eller via e-post till mariatrotsman@hotmail.com.

 

Containers på innergården

 Fram till slutet av nationaldagshelgen står ett antal containers på vår innergård. I de stora, avlånga containrarna kan du slänga brännbart material och i de mindre kan du slänga metall+elektronik. Styrelsen ska även se över möjligheten att få hit containers till hösten.

 

Undvik hushållspapper i toaletterna

 Under våren har det förekommit stopp på grund av att personer har använt hushållspapper i toaletterna. Hushållspapper är inte lika lättupplösligt som toapapper, därav stoppen. Använd enbart toapapper i toaletten fortsättningsvis.

 

Information från styrelsen och vicevärden

 

Viktig information från ComHem angående tv-utbudet

 ComHem sänder idag sitt tv-utbud i tre format: analogt, digitalt och i HD-format. Från den 8 september kommer ComHem att sluta sända i det analoga formatet. Alla de analoga kanalerna finns redan som digitala och ingår i grundutbudet.

 Kontrollera om du redan tittar digitalt genom att gå till kanal 777, ComHems egan informations-/reklamkanal. Alla tv-apparater efter 2008 kan visa de digitala kanalerna. För att titta digitalt behöver du bara byta källa och sen göra en kanalsökning. För mer information se https://www.comhem.se/tv/digitalisering och är du osäker så prata gärna med en granne eller någon i styrelsen.

 

Information från grupper

 

Information från trivselkommittén

 

Vårstädning

 

28 maj genomfördes en annorlunda version av vårstädningen utan gemensamt fika och efterföljande grillning. Trots detta blev uppslutningen god och vi vill tacka alla som kom ut och städade vår fina innergård!

Maria Trotsman, sammankallande i trivselkommittén

 

Blomdag i juni

 

13/6 är det da för årets blomdag. Mer information kommer längre fram när dagen närmar sig.

Vill du ha nyhetsbrevet på e-post iställetOm du i dagsläget får nyhetsbrevet i brevlådan men fortsättningsvis vill ha det per e-post, tveka inte att meddela detta på nyhetsbrev@skidbacken.se