Information inför Årstämman

16 maj 2020 Det har blivit ett fel i kallelse till årsstämma samt årsredovisning vad gäller inkomna motioner. Ny kallelse sätts upp med samma tid och plats, men rätt text för inkomna motioner. Ny årsredovisning med korrekta motioner kommer att tryckas och delas ut. Se bifogade dokumet för valberednings föreslagna styrelsesammansättning och ersättningsnivåer.

Årsstämman tisdag den 26 maj 1830


Stämman kommer att genomföras som planerat på 26 maj klockan 18.30. Vi håller till i samlingslokalen där lokalen är förberedd genom ett väl tilltaget utrymme mellan stolarna samt handsprit.  För att minska stämmotiden bjuder vi inte på fika, i stället kommer vi att kalla till en träff med fika och information när förutsättningarna så medger.

Kontakta gärna någon i styrelsen om du har funderingar kring närvaron eller andra frågor kring föreningens veksamhet. Finns möjlighet att lämna fullmakt till ett ombud om du inte kan/vill närvara på stämman. Se bifogat dokument för fullmakt. 

styrelsen@skidbacken.se

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen brf Skidbacken

 

PS. Stanna hemma om du inte känner dig fullt frisk. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vidtar därför åtgärder för att minimera risken för smittspridning.