Mandolinenbladet nr 4 2007

11 mars 2007

Årsstämma

Glöm inte bort att den 24 april klockan 19.00 är det dags för årets årsstämma. Som vanligt kommer den att äga rum i vår gemensamhetslokal och alla är hjärtligt välkomna.

Påskpyssel

Den 25 mars samlades några pyssliga medlemmar till en gemensam pysselsund i vår lokal. Tyvärr var uppslutningen inte den bästa men vi som var där hade en mycket trevlig stund. Kanske blir uppslutningen större nästa gång?!

Medlemsmöte

På måndag den 26 mars inbjöds alla medlemmar till ett informationsmöte om badrumsrenovering. Inbjuden att informera var Jimmy Isaksson från Tregula Bygg KB. Intresset var stort och ca: 30 medlemmar slöt upp denna kväll. Som en uppföljning av detta möte kommer vi i styrelsen att, inom de närmaste dagarna, dela ut en icke bindande intresseanmälan om badrumrumsrenovering så att vi kan få in kostnadsofferter. För ju fler som vill renovera samtidigt desto billigare blir det.

Gemensam skötseldag

Välkomna att delta i vår skötseldag lördagen de 21 april klockan 10.00. Som vi tidigare talat om påbörjas nu en välbehövlig uppfräschning av våra lekplatser. För att hålla nere våra kostnader, och inte minst för att få en trevlig dag tillsammans, kommer vi att gemensamt hjälpas åt med detta projekt. Bl.a. så skall lekredskapen målas och fallmattor läggas. För alla som deltar väntar korvgrillning efter förrättat värv.

Lagerbuskar

Inför lekplatsrustningen har vi sett över vårt område. Vid den mittersta lekplatsen, där klätterställningen är, finns idag lager planterad. Dessa står dumt placerade då barnen går emellan och i dem samt att de under sommaren får blåa bär som fläckar ner barnens kläder. Vi har beslutat att ta upp dessa buskar och istället så gräs, så att barnens lek inte hindras.

En fortsatt trevlig vår önskar vi i styrelsen och väl mött på årsstämman.