Mandolinenbladet nr 5 2007

11 maj 2007

Ny styrelse

En ny styrelse med tre helt nya och fyra mer vana ledamöter har påbörjat sitt arbete. Lena Hansen är den nya ordföranden. Reza Goudarzi och Jörgen Larsson ansvarar för drift, förbrukning och ekonomi (ordföranden har alltid det största ansvaret när det gäller ekonomin), Ingela Hansson (vice ordförande), Emma Svensson och vicevärden Patrik Lundqvist är med i fastighetsgruppen, Åsa Borg och Paula Viberg ansvarar för social-, trivsel- och informationsgruppen och då även Mandolinenbladet.

Årsmötet

Tack alla som kom på årsstämman den 24/4. Det var ovanligt stor uppslutning detta år, trevligt!

Lekplatserna

Dagen då vi skulle hjälpas åt att fräscha upp våra lekplatser fick skjutas på en vecka, därmed kanske det krånglade till för en del som hade tänkt hjälpa till. Tack alla som hjälpte till den 28/4 istället, och tack också till er som ställde upp och lade fallskydden några dagar senare.

Lite är fortfarande kvar att ordna, men det tar vi i styrelsen hand om med hjälp från fastighetsskötarna. Sandlådan ska oljas in och sättas på plats på lekplatsen vid flaggstången, sand ska köpas och hällas i. De flesta gungdjuren är målade, de ska komma på plats och så ska lekstugan få ett nytt tak.

Informationsmöte

En separat inbjudan har gått ut till er alla om ett informationsmöte som handlar om insatshöjningar. Personal från Skånes Provinsbank finns på plats i gemensamhetslokalen för att berätta mera och svara på era frågor.
Mötet äger rum tisdagen den 29/5 klockan 18.30.
Hjärtligt välkomna!

Information från fastighetsskötarna:

Det finns lite prima matjord till allmänt förfogande på p-platsen vid gemensamhetslokalen. Vidare finns det sand på parkeringen vid trädgårdscontainern till de som vill lägga plattor.

Ny medlem

Vi hälsar Franco Rodrigues på Flygelvägen 173 välkommen till vår bostadsrättsförening!

Batteriholk

Batterier ska slängas på ena kortsidan på återvinningscontainern. Skyltar kommer att sättas upp.

Soprummen

Vi har tre ”halva” soprum (där återvinningen funnits innan containrarna) som står tomma i dagsläget. De är plomberade för tillfället, så att ingen slänger något där. Det skulle vara trevligt om vi i framtiden kunde använda dessa utrymmen. Därför önskar vi få in förslag på vad vi skulle kunna använda de gamla soprummen till. Alla förslag är välkomna!

Trevlig vår önskar styrelsen!