Mandolinenbladet nr 6 2007

11 juni 2007

Utlysning av vicevärd

Vi har sagt upp avtalet med vicevärden från HSB och söker nu någon som kan ersätta honom. Tjänsten är på ca 20% med tillträde i september. HSB har kurser för nya vicevärdar. Kontakta styrelsen snarast om du skulle vara intresserad!

Bredband & telefoni

Som vi beslutade på årsmötet kommer vi från och med den 1 oktober att få en gruppanslutning gällande bredband/telefoni. Vi vill därför göra er uppmärksamma på att säga upp era befintliga abonnemang hos andra leverantörer än Bredbandsbolaget. Separat information om detta kommer.

Insatshöjning

Vi kommer att starta en arbetsgrupp som har till uppgift att titta närmare på vad en eventuell insatshöjning skulle innebära för medlemmarna. Vi skulle gärna vilja att även personer utanför styrelsen är med i denna grupp. Så, om du är intresserad, kontakta styrelsen så snart som möjligt.

Trädgårdsavfall

Observera att det ENDAST är trädgårdsavfall som får slängas i trädgårdscontainern. Alltså, inga plastsäckar, trasiga redskap, krukor etc.
Trädgårdsavfall som är rätt sorterat kostar 700:-/ton. Om det däremot ligger plast, krukor etc. i containern, måste vi betala priset för deponi och det ligger på 4000:-/ton
Det står en tillfällig container för deponi på p-platsen vid gemensamhetslokalen - här får medlemmar slänga t.ex. gamla stenplattor, trasiga krukor osv. Har man möbler och annat stort så ska det inte sängas i containern för det är alltför skrymmande.

Centraldammsugare

Det finns nu en centraldammsugare i gemensamhetslokalen och tvättstugan.

Semestertider

Om du åker på semester, be gärna någon granne hålla extra koll, ta in post, eventuellt klippa gräset etc.

Kattbort

Det finns medel hos vicevärden om du besväras av katter i trädgården.

Parkeringsplats

En medlem har en parkeringslats till uthyrning. Om du skulle vara intresserad, tag kontakt med styrelsen eller vicevärden.

Kontakta oss:

Kontakta styrelsen via mail, brev i brevlådan utanför kontoret eller personlig kontakt med någon av oss.

Styrelsen önskar alla en riktigt underbar sommar!