Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Det är åter dags för inflyttning i HSB brf Blomstra i Ystad

29 mars 2021 Regnmolnen hänger tunga, men humöret är på topp bland de blivande boende som idag hämtar ut nycklarna till sina nya hem. Det är dags för den tredje och sista inflyttningen av HSB brf Blomstra i Ystad.

Trots att det är tidig morgon har de första flyttbilarna redan börjat rulla in på Einar Olssons gata i Ystad. För många är nu snart två års väntan över och det är dags att få kliva in över tröskeln med flyttlådorna till sin alldeles nya lägenhet.

Margareta och Kenneth Holmlund är två av de som bestämde sig för en bostadsrätt i HSB brf Blomstra redan tidigt i projektet.

– Det känns så spännande att lägenheten till slut är klar att flytta in i. Vid slutbesiktningen i mitten av mars fick vi äntligen se resultatet av vår drömlägenhet. Vi har gjort en hel del inredningsval och är mycket nöjda med resultatet. Den är precis så bra som vi trodde att den skulle bli, säger Margareta Holmlund.

Inflyttningen av första etappen i HSB brf Blomstra påbörjades för drygt en månad sedan och några veckor senare var det dags för etapp två. Nu är det de boende i tredje och sista etappen som ska få flytta in.

Läs mer om projektet här.