Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inflyttning i sista etappen i HSB brf Nätet

17 februari 2021 Idag, onsdag den 17 februari och den 18 februari, flyttar de sista köparna in i HSB brf Nätet. Leni och Gareth är ett av paren som flyttar in under dagen.

Arenastaden i vinterskrud välkomnar de boende till sitt nya område. Leni Andersson och Gareth Lowndes med familj flyttade från hus till lägenheten i Arenastaden, med ett kort stopp i en av HSB Skånes hyreslägenheter i väntan på att den nyproducerade bostadsrätten skulle byggas klart.

–Det känns bra att äntligen få flytta in, säger Leni Andersson medan hon tar ut dammsugaren ur bagaget på bilen.

Tillsammans med Leni och Gareth flyttade även kanske HSB brf Nätets minsta medlem in under onsdagen, hunden Ragnar. Allt hundgöra under flytten får dock Leni och Gareth göra utan hjälp från Ragnar som snällt får stanna i badrummet medan inflyttning pågår.

Medan Leni lastar ur bilen så lastar Gareth in kylvaror i kylskåpet för första gången.

– Vi ville komma närmare stan och kollade först på hus runt om i Lund, dock var husen väldigt dyra. Sedan hittade vi HSB brf Nätet och nu står vi här, säger Gareth.

kollage1.jpg

kollage2.jpg

Lenigareth-brfnatet-17.jpg