Föreningslokalen

14 december 2011

Som väl alla förhoppningsvis vet har vi en föreningslokal på Stuvaregatan 17 i anslutning till tvättstugan. I lokalen har vi t.ex. våra styrelsemöten och vissa medlemsträffar som den i söndags.

Lokalen kan även hyras av medlemmarna för att inhysa gäster eller för stillsamma fester. Förutom det större rummet med kök finns ett sovrum och ett badrum. Efter den avgiftshöjning med 5 % som tidigare har aviserats kostar lokalen 210 kr/dygn att hyra från den 1 januari 2012. Hur uthyrningen rent praktiskt går till beskrivs under rubriken "Föreningslokal" i navigeringen till vänster.

Vi fick frågan från en medlem om det är ok att ha en hund i lokalen. Styrelsen har med anledning av detta beslutat att det inte är tillåtet att ha pälsdjur i lokalen - med hänsyn till att även känsliga allergiker bör ha full tillgång till våra gemensamma utrymmen. Vi vill så gott vi kan motverka alla tänkbara risker för diskriminering inom brf Stuvarens gemensamma lokaler. Vi hoppas att alla medlemmar har förståelse för det.

/Styrelsen