Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Österpark

Lgh 38, 4 rok, 102 kvm

Öster, Örebro
Fyra med dubbla balkonger!
I direkt parkläge hittar du denna 4 rok med två stora indragna balkonger! Här får du en exklusiv fyra med en social planlösning. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som skiljs via en halvö med tillhörande smart förvaringslösning. Naturliga möblerbara ytor med plats för matbord och större vardagsrumsdel. För den som önskar arbeta hemma finns även utrymme för en mindre kontorsplats. Tre väl tilltagna sovrum bestående av ett master bedroom och två mindre sovrum som kan nyttjas som barn- eller gästrum. Dubbla badrum med hög inredningskvalitet ingår som standard. Missa inte den här!
Magnus Olofsson
Kontakt
Magnus Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Till salu
Pris4.295.000 kr
Avgift5.984 kr/mån
Antal rum4 rum och kök
Boarea102 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer38
GatuadressFörmansgatan

Bilder

Mer info

Kontakt

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

Andreas Olofsson

Andreas Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Med enbart 1,5 km till centrum får du tillgång till stora delar av Örebros utbud av restauranger, shopping, kulturliv och service. Samtidig har du goda möjligheter till ett aktivt liv med flera parker, idrottsanläggningar, motionsspår och träningscentra i närheten.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss både till centrum, stationen och till Örebro universitet. Bra utbyggda gång- och cykelvägar från området.

Service

Mataffär, pizzeria och vårdcentral på bekvämt avstånd. Flera förskolor och skolor i närheten. Örebro Universitet ligger bara 2 km härifrån.
Nyanlagda Österängsparken

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse