Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
632506-420-1_020

Lgh 03, 2 rok, 55 kvm

Berga, Linköping
lgh03
Längtar du efter ett nybyggt och naturnära boende med egen uteplats?

JUST NU! AVGIFTSFRITT I 2 ÅR OCH FLEXIBELT TILLTRÄDE! Här finner du en optimalt planerad 2:a om 55 kvm med ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Öppen planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Möblerbar uteplats om 16 kvm och mysig innergård med grill och pulkabacke. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet.


Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det. Eller varför inte ta en promenad i den vackra Skulpturparken som är belägen strax intill.


Låt inte den här drömlägenheten glida dig ur händerna, den är inflyttningsklar och har ett flexibelt tillträde. Ring mäklaren för mer information och visning!

bild på Therese Somerville
Kontakt
Therese Somerville
Mäklare, Skandiamäklarna
Till salu
Pris1.575.000 kr
Avgift3.993 kr/mån
Antal rum2 rum och Kök.
Boarea55 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer03
GatuadressRidderstads gata 32
InflyttningEfter överenskommelse

Bilder

Mer info

Kontakt

Therese Somerville

Therese Somerville Mäklare, Skandiamäklarna

Om området

Omgivning

Mitt i det natursköna område som erbjuder närhet till all tänkbar service ligger Berga Park. Vill man ut i skog och mark så ligger Vidingsjö motionscentrum och Eklandskapet i närheten. Lekparker och vackra promenadstråk finns runt knuten. Det finns vackra cykelvägar utmed Tinnerbäcken till city. Det finns även bra bussförbindelser dit. I området finns flera förskolor och skolor samt ett affärscentrum med bland annat café, mataffär, restaurang, vårdcentral och tandläkare.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse