Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
STACKS3-15

Lgh 036, 2 rok, 36,5 kvm

Telefonplan, Stockholm
036
Tvåa med härlig balkong, belägen på plan 7!

Juridisk person godkännes.


Belägen på plan 7 i Brf Växelns höghusdel finner ni denna välplanerade tvåa med härlig balkong mot innergård. Här bor ni enkelt bara en kort promenad från tunnelbanan, men med grönska i närheten. Balkongen ligger med utgång från de sociala och öppna ytorna i kök/vardagsrum. I det rofyllda sovrummet finns god förvaring i en skjutdörrsgarderob. 


HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design.


Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla.


Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats.


Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

bild på Daryoush Delfi
Kontakt
Daryoush Delfi
Mäklare, Svensk Nyproduktion
Såld
Pris3.150.000 kr
Avgift3.021 kr/mån
Antal rum2 rum och Kök.
Boarea36,5 kvm
Våning7
Lägenhetsnummer036
GatuadressMobilgatan 1A
InflyttningPreliminärt kvartal 2, 2025

Bilder

Mer info

Kontakt

Daryoush Delfi

Daryoush Delfi Mäklare, Svensk Nyproduktion

Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand Mäklare, Svensk Nyproduktion

Om området

Omgivning

Telefonplan är en intressant levande stadsdel som expanderat i snabb takt under senare år. Nu är mycket färdigbyggt och du har möjlighet att njuta av blandningen av industriellt historiska byggnader, kultur tillsammans med ny arkitektur. Här samsas boende med kreativa högskolor och företag.


Det som utmärker Telefonplan mest av allt är kanske den konstnärliga högskolan Konstfack, som sedan 2004 huserar i Ericssons gamla fabriksbyggnader. Inom det kreativa fältet finns också den omåttliga populära skolan Hyper Island med utbildningar inom digitala medier.


Granne med HSB brf Växeln ligger den fina Teaterparken med sin amfiteater. Här spelas det parkteater om sommaren. I Midsommarkransen, en liten bit bort, har du en spännande filmrepertoar på den gamla charmiga biografen Tellus.


I Stockholm är man sällan långt från vattnet, och det gäller även vid Telefonplan. Sommartid packar du picknickkorgen och tar en promenad till någon av badplatserna i närheten. Bara någon dryg kilometer bort hittar du flera bad, finast är kanske klippbaden vid Vinterviken. Vintertid kan du bada och simträna i Västertorps simhall.

Kommunikation

Allt fler har upptäckt charmen och de många fördelarna med Telefonplan. Här bor du med tunnelbanan bara tio minuter från Södermalm och stan, samtidigt som du har ett bra utbud av service, kultur, nöjen, restauranger och kaféer där du bor.

Service

Omkring vår nyproduktion i brf Växeln vid Telefonplan i Hägersten finns ett rikt utbud av mysiga restauranger, kaféer, träningscenter och butiker. För dig som bestämmer dig för att köpa lägenhet i brf Växeln kommer det mesta du behöver för att leva ett bekvämt liv att finnas i din absoluta närhet.


Vid Konstfack äter du gott på kvarterskrogen Restaurang Landet som serverar mat med inspiration från det svenska, såväl som det franska, köket. Restaurangen, som bjuder på en härlig stämning, är inhyst i ett tidigare postkontor. I en av LM Ericssons före detta personalbostäder hittar du Krubb. Krubb är ett måste för dig som gillar streetfood, främst hamburgare. Burgarna görs hantverksmässigt med egen mald köttfärs och egengjorda dressingar smaksatta efter personalens och gästernas tycke. Runt hörnet till HSB brf Växeln ligger Viet Bistro, med äkta vietnamesisk mat på menyn så som ramen, crispy pork med risnudlar och nudelsoppa. När andan faller på hittar du kök från flera olika länder vid Telefonplan. Vill du inte själv laga mat väljer du bland allt från pizza och sushi till thai och indiskt.


Närområdet erbjuder ett bra utbud av butiker och service. Här kan du leta fynd i spännande vintage- och secondhandbutiker. Du handlar mat på Hemköp eller i den nya ICA-butiken. Och vid Telefonplan finns även apotek, bibliotek, kemtvätt, frisör, bageri och vårdcentral med BVC. Tränar gör du på Sats eller Puls och träning, och gillar du att klättra finns det väl tilltagna Klättercentret. Här är alla välkomna, nybörjare såväl som proffs.


För dig som har barn och funderar på att köpa bostad här finns föreningens “egen” förskola på gården eller den tvåspråkiga förskolan Olympen alldeles i närheten. Har man lite större barn finns det flera skolor att välja mellan. Vittra, Västbergaskolan och Internationella Engelska Skolan ligger närmast. En detaljplaneändring för en grannfastighet i kvarteret intill möjliggör dessutom etablering av en högstadieskola. Besök Stockholms stads hemsida för närmare information om olika utbildningsalternativ.

Granne med amfiteater
5 min från Telefonplans tunnelbanestation

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse