Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
galleri-Terrass-4096x2560-webb

Guldläge

Centrum, Skellefteå
En bostad om 5 rok till salu i brf Guldläge i centrala Skellefteå!

Välkommen att anmäla ditt intresse för vårt kommande projekt brf Polaris (vid Sara kulturhus) här: HSB brf PolarisSäljstarten planeras till 2024/2025.


 


Guldläge - Centralt och nybyggt drömboende


I brf Guldläge bygger HSB bostadsrätter i korsningen Södra Järnvägsgatan och Repslagargränd i centrala Skellefteå. Lägenheter för livets alla faser; för den som flyttar hemifrån eller kanske ihop för första gången eller för den som kort och gott tröttnat på villalivet.


Namnet? Ja det är en blinkning till stadens industriella och idrottsliga arv samt till det faktiska läget nära busstorg och tågstation.


Välplanerat med bra förvaring


De 87 nya lägenheterna byggs i två flerbostadshus. Det lägre om 5 våningar vetter mot Södra Järnvägsgatan, det högre om 12 våningar mot Repslagargränd. Husen binds samman av en gemensam innergård, med lekytor, sittytor, pergola samt ett glasat växthus.


Lägenheterna får ljusa öppna planlösningar, bra förvaring, noga utvald inredning, balkong samt hiss. Brf Guldläge rymmer även gemensamhetslokaler som övernattningslägenhet samt bastu/relax och styrelserum.


På taket byggs solceller som bidrar till både energiförsörjning och huset projekteras föratt nå certifieringen Miljöbyggnad silver.

bild på Mikael Berggren
Kontakt
Mikael Berggren
Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
bild på Niklas Lohman
Kontakt
Niklas Lohman
Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Till salu
InflyttKvartal 2-4, 2024
Antal bostäder87
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea28 - 148 kvm
Pris1.395.000 - 7.195.000 kr
Avgift1.830 - 7.881 kr/mån
Trygghetsförsäkring Miljöbyggnad

Bostäder & priser

Sortering

Sortering

Nr Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift
82 Till salu 5 rok 148 kvm 3 av 4 7.195.000 kr 10.736 kr/mån
Till salu 5 rok 148 kvm 82Nr 7.195.000 kr 10.736 kr/mån 3 av 4 Visa bostad

Bilder

Mer info

Kontakt

Mikael Berggren

Mikael Berggren Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Niklas Lohman

Niklas Lohman Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Om området

Omgivning

Tack vara detta guldläge i hjärtat av Skellefteå är det nära till allt. Efter två-tre minuters promenad kommer du till stadens mittpunkt; Kanalgatan. Där hittar du allt du behöver, från shoppingmöjligheter i Galleria Vintergatan till nöjesupplevelser på Saras Kulturhus, vars entréplan även rymmer bibliotek. Föredrar du att äta middag ute finns ett stort utbud av trevliga restauranger.


Längs med Kanalgatan hittar du Baldergymnasiet, fortsätter du sedan på Bolidenvägen ett par minuter till hittar du många förskolor och skolor. Går du några hundra meter ned mot den vackra Skellefteälven finner du Stadsparken och Strandpromenaden och även universitetet Campus Skellefteå. Bakom Järnvägsleden finns Skellefteå lasarett.


 


 

Kommunikation

Du som är i behov av goda kommunikationsmöjligheter kan känna dig lugn. Med busstorget utanför dörren får du goda buss- och tågförbindelser. I och med den nya Norrbotniabanan kan du som boende i HSB brf Guldläge smidigt kunna pendla till närliggande städer.

Service

All tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse